Home » Horecagroothandel Nijkerkerveen
Aziatische horecagroothandel
Persoonlijke aanpak
Verse ingrediënten

Dé horecagroothandel in Nijkerkerveen

Als je een Aziatisch horecabedrijf in Amersfoort of omgeving hebt, dan is het fijn dat je een beroep kunt doen op een gespecialiseerde horecagroothandel uit de buurt, bijvoorbeeld uit Nijkerkerveen. J. van Dusschoten Pluimvee Produkten is zo’n groothandel voor Aziatische horeca in de omgeving van Nijkerkerveen. Wij hebben een ruim assortiment aan kant-en-klare en voorbereide versproducten. Denk hierbij aan diverse vleessoorten zoals kippen- en varkensvlees, maar ook aan diverse vissoorten, rijst, bami en olie. Dankzij ons ruime aanbod schotel je eenvoudig lekkere gerechten voor aan je gasten.

Categorieen

Een servicegerichte horecagroothandel in Nijkerkerveen

Je bezoekt waarschijnlijk regelmatig een groothandel als je Aziatische horeca bezit. Meestal zoek je dan bij elkaar wat je nodig hebt en gaat snel weer aan het werk. Maar wanneer je specifieke producten of ingrediënten, zoals specifieke garnalen of spareribs zoekt voor jouw restaurant in de omgeving van Nijkerkerveen, dan is zo’n standaard horecagroothandel niet voldoende. Je zoekt dan een gespecialiseerde Aziatische groothandel, die producten heeft voor jouw keuken. Dat is een goede reden om te kiezen voor J. Van Dusschoten Pluimveee Produkten. Wij zijn een kleinschalige horecagroothandel uit Nijkerkerveen met een persoonlijke aanpak. Samen met jou zoeken we naar de beste producten van hoge kwaliteit voor het bereiden van de lekkerste Aziatische gerechten.

Bestel eenvoudig telefonisch

Neem eens een kijkje in het ruime aanbod van onze horecagroothandel in Nijkerkerveen. Dit doe je op onze website. Vind je hier niet wat je zoekt? Laat het ons dan weten, want we denken graag met je mee. Bel voor het doorgeven van je bestelling of voor meer informatie naar 033 253 5905. Of sturu een e-mail naar info@jvandusschoten.nl. We helpen je graag!