Home » Kipproducten groothandel
Aziatische horecagroothandel
Persoonlijke aanpak
Verse ingrediënten

Allerlei kipproducten vind je in onze groothandel

Kipproducten, zoals kippenvlees, zijn in de groothandel voor de horeca een populair product. Dat is ook niet gek, want in veel gerechten, zeker in de Aziatische keuken, zit kip verwerkt. Voor jouw gerechten waar kip in voorkomt, wil je natuurlijk lekker malse kipfilet of andere soorten vers kippenvlees kopen in onze groothandel. Bij J. van Dusschoten Pluimvee Produkten uit Nijkerkerveen, nabij Amersfoort, kun je de lekkerste en meest verse kipproducten, zoals kippenvlees en kipfilet, kopen. Bovendien is het vlees vaak van betere kwaliteit dan bij een andere groothandel.

Categorieen

Een ruim aanbod kipproducten in onze groothandel

Bij onze groothandel koop je zoals aangegeven allerlei soorten kipproducten en andere soorten kippenvlees. Zo kun je malse kipfilet, lekkere kippenvleugels, kipnuggets, kippenpoten of een hele kip kopen voor het maken van verse kippensoep. Je merkt het, je kunt alle soorten kippenvlees kopen bij onze groothandel. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook verschillende soorten bami en oliën in ons ruime assortiment, zodat je alles in huis hebt om voor je gasten de lekkerste maaltijden klaar te maken. Want in onze groothandel koop je niet alleen kipfilet en ander kippenvlees, maar ook verschillende soorten varkensvlees en spek voor in de babi pangang. Ook kun je kiezen voor verse eieren en diepvriesverse groenten. Zo maak je de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken helemaal af, zodat je gasten er optimaal van genieten.

Koop je kippenvlees in onze groothandel

Ben je benieuwd geworden naar de kipproducten, zoals kipfilet die je kunt kopen in onze groothandel? Ontdek het assortiment kippenvlees in onze groothandel eenvoudig online, waar je ook kunt kiezen voor bijvoorbeeld pangafilet of garnalen. Wil je bestellen of heb je vragen? Bel dan naar 033 253 5905. Onze medewerkers adviseren je graag. Zo heb je straks alles in huis om de lekkerste gerechten te bereiden. Bestel dus vandaag nog alles dat je nodig hebt in jouw restaurant!