Home » Babi pangangspek inkopen groothandel
Aziatische horecagroothandel
Persoonlijke aanpak
Verse ingrediënten

Babi pangangspek inkopen bij dé groothandel

Maak je jouw babi pangang graag van lekker krokant babi pangangspek, dat je zo vers mogelijk inkoopt bij een ervaren groothandel? Dan ben je vast geïnteresseerd in het babi pangangspek dat je kunt inkopen bij J. van Dusschoten Pluimvee Produkten, dé groothandel voor de Aziatische horeca in Nijkerkerveen, in de buurt van Amersfoort. Behalve het lekkerste verse babi pangangspek kun je bij onze groothandel vele andere voedingsmiddelen en andere ingrediënten inkopen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de in- en verkoop van diverse soorten vlees en gevogelte, zoals varken en kip. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de meest verse vis, maar ook voor olie, rijst en bami.

Categorieen

Babi pangangspek vers inkopen bij de groothandel

Wanneer je babi pangangspek gaat inkopen bij een gespecialiseerde groothandel voor de Aziatische horeca, dan wil je natuurlijk zo vers mogelijk vlees in huis halen. Daarom koop je ons spek altijd diepvriesvers in. Ons spek wordt, net zoals bij onze andere diepvriesproducten, direct na het inkopen ingevroren. Hierdoor blijft de goede kwaliteit en de voortreffelijke smaak van het vlees gegarandeerd. Na het ontvangst bij jouw horecagelegenheid kun je het vlees en onze andere producten, zoals garnalen, pangafilet en inktvis, op deze manier lang bewaren en gebruiken. Zo kun je wel even vooruit.

Bel ons om je bestelling door te geven

Wil je goede en verse producten, zoals babi pangangspek inkopen bij een betrouwbare groothandel? Bekijk dan ons aanbod op de website en geef je bestelling telefonisch aan ons door. Hiervoor, en voor het stellen van vragen bel je naar 033 253 5905.