Home » Pangafilet inkopen groothandel
Aziatische horecagroothandel
Persoonlijke aanpak
Verse ingrediënten

Pangafilet inkopen bij een goede groothandel

Wil je pangafilet inkopen bij een groothandel? Als je een Aziatisch restaurant hebt, is de kans groot dat pangafilet een veel gebruikt ingrediënt is. Veel Aziatische gerechten worden namelijk gemaakt op basis van witvis, en pangafilet van J. van Dusschoten Pluimvee Produkten is altijd vers en lekker mals. Verder wordt onze pangafilet altijd goed ontgraat, zodat je het direct kunt verwerken in de lekkerste gerechten. Er zijn dus redenen genoeg om pangafilet te gaan inkopen bij onze groothandel in Nijkerkerveen, niet ver van Amersfoort.

Categorieen

Pangafilet en andere verse vissoorten inkopen bij een gespecialiseerde groothandel

Onze horecagroothandel is gespecialiseerd in het leveren van producten aan Aziatische restaurants. Dit betekent dat wij diverse vis- en vleessoorten, maar ook rijst, bami en diverse so oliën in ons ruime assortiment aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor verse zalm, garnalen, spek voor babi pangang en bijzondere bamisoorten, zoals Atoom Bulan. Zo heb je alles in huis om je gasten een lekkere maaltijd voor te schotelen.

Bekijk ons aanbod online en bestel telefonisch

Ben je benieuwd geworden naar ons enorme aanbod? En wil je daarna pangafilet of andere ingrediënten, zoals seafood uit de diepvries inkopen bij onze groothandel? Bekijk dan online ons assortiment en geef je bestelling vervolgens telefonisch door. Ook zijn we uiteraard bereikbaar voor vragen. Je bereikt ons via 033 253 5905.