Home » Kipsaté kopen
Aziatische horecagroothandel
Persoonlijke aanpak
Verse ingrediënten

Kipsaté kopen

Wil je graag een lekkere kipsaté kopen? Kom dan langs bij J. van Dusschoten Pluimvee Produkten uit Nijkerkerveen, bij Amersfoort. In onze groothandel vind je tal van producten voor de Aziatische horeca. Denk hierbij aan rijst, gepaneerde of ongepaneerde garnalen, kroepoek, verschillende vlees- en visproducten en nog veel meer!

Categorieen

De lekkerste kipsaté kopen

In onze groothandel kun je, naast een heerlijke kipsaté, tal van verse en diepgevroren kipproducten kopen voor uw horecazaak. Kippenfilet, kippenvleugels, kipnuggets, kippenpoten en zelfs een gehele kip, je vindt het allemaal bij ons terug. Bovendien kun je ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen en deze dan op een afgesproken moment te laten leveren door ons. Wil je geen kipsaté kopen, maar ben je op zoek naar bijvoorbeeld spek voor babi pangpang? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, onze medewerkers helpen je graag verder!

Kom je kipsaté kopen in onze groothandel

Wil je graag een kipsaté kopen in een gespecialiseerde groothandel? Breng ons dan een bezoek. Je kunt ons ook altijd contacteren bij vragen of opmerkingen of wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Dat doe je  op het nummer 033 253 5905 of door te e-mailen naar info@jvandusschoten.nl. wij verwelkomen je graag in onze groothandel!